OGLAS

Vera Organic Coffee and Tea

Nikole Spasića 4

Vera Organic Coffee and Tea

Dobrodošli u našu mladu, ali izuzetno ambicioznu kompaniju posvećenu specialty kafi i desertima.

Naša strast leži u pružanju iskustva koje prevazilazi očekivanja kroz prirodne proizvode visokog standarda. U svakom koraku našeg rasta, naša misija je jasna - postavljamo standarde kroz fokus na kvalitet.

Uzimamo izazove na putu stvaranja i pružanja najboljih specialty kafa i deserata. Naša vizija se oslanja na temeljni princip - kvalitet ne samo u proizvodima već i u svakom aspektu našeg poslovanja.

Ako delite našu strast prema kafi i deseratima, pozivamo vas da istražite mogućnosti zapošljavanja u našoj kompaniji. Pridružite se našem timu, gde inovacija, strast i predanost kvalitetu čine osnovu svakog koraka koji preduzimamo.


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima