OGLAS

PPU MALA FABRIKA MAŠTE

KIRILA SAVIĆA 7

PPU MALA FABRIKA MAŠTE

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

"Mala fabrika mašte" je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za uzrast od 6 meseci do polaska u školu. U našem vrtiću deca uživaju u bajkovitom svetu čiji je glavni pokretač mašta. Mi učenje pretvaramo u igru koja zauzima posebno mesto u našem radu, sa njom istražujemo, uočavamo, upoznajemo, saznajemo, razvijamo se…

Uz veliku saradnju sa roditeljima, deci pružamo najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, pružajući im maksimalnu slobodu u razvoju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala.

Deca su raspoređena po kalendarskom uzrastu od jaslica do predškolske grupe. Grupe su male, što omogućava vaspitačima da se na adekvatan način posvete svakom detetu.

Planom i programom naše ustanove podstičemo rast i razvoj svakog deteta, motivišemo ih, inspirišemo, hrabrimo, učimo, osposobljavamo za dalji napredak, a u isto vreme ih pratimo u tom procesu, poštujemo i neizmerno volimo.

Prostor u kojem se odvijaju sve aktivnosti je maksimalno prilagođen deci uzrasta od 12 meseci do 7 godina, gde svako dete ima pravo da se razvija i napreduje sopstvenim tempom.

Naš kadar predstavljaju edukovane, kvalifikovane i licencirane osobe koje kroz kvalitetan pristup realizuju plan i program ustanove. One su mlade, komunikativne i pune strpljenja za svako naše dete, jer naš cilj je da svako naše dete sa nama odrasta u harmoničnom i zdravom okruženju. Uloga našeg vaspitača je da bude aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, pripovedač…i još mnogo toga.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima