Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Nemačkoj potrebni inženjeri, godišnja zarada do 45.000 evra

PDF
Štampa
Nemačkoj potrebni inženjeri, godišnja zarada do 45.000 evra
Image courtesy of: pixabay.com

U Nemačkoj je potrebna nova radna snaga, a najviše u sektorima mehanike, automobilizma i elektroinžinjeringa.

Nemačka je svetski lider na više polja u poslovima visoke tehnologije. Zahvaljujući stalnim inovacijama, nemačke kompanije su veoma uspešne na svetskim izvoznim tržištima.

Sofisticirane tehnologije kombinovane sa kvalitetnom izradom osiguravaju nemačkim automobilima, mašineriji i elektronskim uređajima veliku potražnju. Iza svih ovih uspeha stoji hiljade inženjera koji rade na dizajnu, razvoju i proizvodnji.

Za inžinjere u Nemačkoj uvek postoji mogućnost dostizanja vrhunca karijere, pa i do najcenjenijih pozicija u menadžmentu. U nemačkoj industriji, većina direktora i članova odbora su počeli svoju karijeru kao inžinjeri. Takav napredak u firmi svakako ostavlja trag i na primanjima.

Novi zaposleni sa fakultetskom diplomom mogu očekivati od 36.000 do 45.000 evra godišnje u sektorima elektroinžinjeringa. Za svaku godinu u firmi primanja srazmerno rastu, dostižući i od 50.000 do 64.000 evra godišnje nakon 10 godina rada.

Ako želite zadržati radno mesto "inženjer" ili "savetodavni inženjer" u Nemačkoj, biće potrebno da se vaše kvalifikacije uporede sa nemačkim uslovima. Dalje pojedinosti dostupne su na Anerkennung-in-deutschland.de.

Izvor/ autorska prava: gdeinvestirati.com


Broj pregleda: 2535
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus