Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


KONKURISALA ZA POSAO NA 70 ADRESA: Direktor marketinga mi je nudio vatanje!

PDF
Štampa
KONKURISALA ZA POSAO NA 70 ADRESA: Direktor marketinga mi je nudio vatanje!
Image courtesy of: pixabay.com

 

Posle tri meseca slanja biografije, novinarku su dočekale rečenice: „Nismo zainteresovani“, „Razgovaraćemo za platu od 20.000 dinara“ i „Malo hvatanja za nogu“

Poštovani, tražim posao, u prilogu je moj CV. Ja sam specijalni pedagog, imam 25 godina, diplomirala sam na Defektološkom fakultetu 2013, nemam radno iskustvo u profesiji, osim volontiranja i prakse.

 

Tako je u kratkim crtama izgledala prijava za posao novinarke Kurira koju je poslala na 70 adresa. Predškolskim ustanovama, privatnim vrtićima, Prihvatilištu za decu, centrima za socijalni rad, bolnici za bolesti zavisnosti, domovima za decu bez roditeljskog staranja, pa i marketinškim agencijama.

Da li je našla posao - ni blizu! Dobila je samo tri odgovora koja su jednom rečju jeziva.

 

Posle pet u kafanu

 

Pozvali su me iz marketinške agencije koja se nalazi u širem centru grada, u stanu koji je adaptiran u poslovni prostor, a sekretarice su doterane mlade devojke. Ulazim kod direktora marketinga.

- Što lepo izgledate! To je najvažnije. Pusti diplomu, to može da ima svaka štreberka, bitno je da si lepotica! Odmah počinješ da radiš, ali pod određenim uslovima - bez blama je otpočeo gospodin star oko 45 godina, doteran, namirisan, u odelu i sa kravatom.

- Kakvim uslovima - pitam.

- Ovde radiš do pet. Posle toga kafana! - ispali on.

 

Ostatak teksta pročitajte na sajtu autora članka kurir.rs


Broj pregleda: 482
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjenOvo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus