Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Milijarder traži nove saradnike - možete da se prijavite i vi!

PDF
Štampa
Milijarder traži nove saradnike - možete da se prijavite i vi!
wikipedia

Najotkačeniji svetski milijarder Elon Musk traži nove saradnike lično i preko Tvitera - potrebni su mu vrhunski inženjeri za rad na njegovom projektu Tesla automoila.

We are looking for hardcore software engineers. No prior experience with cars required. Please include code sample or link to your work.

Ovaj specijalista za električna vozila je naglasio da je ovaj projekat za njega top prioritet i da će lično intervjuisati kandidate.

"Model X" ovog vozila će uskoro biti u prodaji, a "Tesli" trebaju novi, talentovani inženjeri pa je ekscentrični milijarder na Tviteru odlučio da u seriji tvitova objasni pozicije i oglasi posao. U pitanju u softverski inženjeri, a ako ste zainteresovani, pošaljite CV na mejl [email protected]

Čak vam nije potrebno ni prethodno iskustvo. Tesla autopilot nije model poput "Guglovog", koji može da se kreće bez vozača. Ovaj tip vozila će da uz minimalno učešće vozača odredi način vožnje shodno uslovima na putu. Ambicija je da u budućnosti naprave vozilo koje je potpuno nezavisno i vozi se samo. 

Ako ste zainteresovani, pošaljite mu mejl.

A sve naše oglase iz IT sektora pogledajte OVDE.


Broj pregleda: 2309
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus