OGLAS

DOM ZA STARE ELIZABETA

ČETVRTE FLAVIJEVE LEGIJE 16

DOM ZA STARE ELIZABETA

Dom za stara lica i negu bolesnih “Elizabeta” je licencirana Ustanova socijalne zastite (broj licence - br. 022-02-00240/2020-19) koja uspešno posluje od 2011. godine. Ustanova se nalazi u naselju Višnjica, na mirnoj i lepoj lokaciji blizu Dunava, u namenski izgrađenom objektu površine oko 1300m2. Sastoji se od 26 soba apartmanskog tipa sa sopstvenim kupatilom (od jedokrevetnih do četvorokrevetnih), moderno opremljenim bolničkim krevetima, klima uređajima, LCD televizorima, kupatilima prilagođenim osobama sa invaliditetom, kao i osobama sa specijalnim zahtevima u smislu nege.  Naše prednosti:  Više od decenije iskustva u radu Namenski izgrađen objekat sa lepo uređenim dvorištem Idealna lokacija Stručno osoblje i medicinska nega dostupni 24h Lekar specijalista opšte medicine u smislu redovnih vizita i konsultacija dva puta nedeljno Grupne i individualne vežbe sa fizioterapeutom, a po potrebi fizikalna i kineziterapija koja je uračunata u cenu smeštaja Veliki lift Bolnički električni kreveti sa antidekubitalnim dušecima za nepokretne osobe, kao i antidekubitalna i ortopedska pomagala Organizacija izleta, proslava i kulturnih programa za naše korisnike Obezbeđen veliki parking za posetu Posedujemo agregat od 60 kva za slučaj nestanka struje Obezbeđena saradnja sa sanitetskim prevozom PR ”Djordjević” preko kojeg naši korisnici ostvaruju popust od 30% na redovan cenovnik (sanitetskiprevoz.rs) U cilju obezbeđivanja vrhunske zdravstvene zaštite naših korisnika za novopridošle korisnike od 2022. godine obezbediili smo u okviru cene smeštaja i sledeće usluge:  Lekar internista (vizite i konsultacije više puta godišnje); Ustanova  “Elizabeta” poseduje sopstveni EKG aparat. Lekar fizijatar (vizite i konsultacije više puta godišnje), uz vrhunske fizioterapeute, a obezbeđeni su i aparati za fizikalnu terapiju, za diadinamičke i interferentne struje, za magnetnu terapiju, laser, ultrazvuk, tens, kao i Zepter lampa.  Lekar psihijatar (više puta godišnje).

Naša vizija  

Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti.

Pogledajte koja su slobodna radna mesta za rad u našoj firmi preko sajta klik do posla

Dom za stara lica 

Zaposlenje u domu za stara lica

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima