OGLAS

Omladinska zadruga Mjob

ĐORĐA STANOJEVIĆA 12/5

Mjob

Mjob: Povezujemo Mlade Talente s Poslovnim Mogućnostima

Mjob, omladinska zadruga deo kompanije Heads Adriatic, povezuje mlade sa prvim zaposlenjem i pruža priliku za sticanje praktičnog radnog iskustva. Naša prisutnost obuhvata zemlje Adriatik regije - Srbiju, Sloveniju, BIH, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Naše Usluge:

Studentski poslovi i Honorarni Poslovi: Tražiš honorarni ili studentski posao? Mjob je tvoje odredište za pronalaženje posla koji ti odgovara. Svakodnevno objavljujemo nove studentske poslove  - ne propusti priliku!

Prakse: Stiči iskustvo potrebno za pokretanje karijere! Naša praksa nudi prilike kako u domaćim tako i u multinacionalnim kompanijama. Spajamo talente poput tebe sa sjajnim poslodavcima.

Prvi Posao i Početne Pozicije: Tražiš prvi posao? Mi razumemo važnost pronalaženja pravog posla nakon diplome. Naš cilj je pomoći ti da započneš karijeru u željenoj kompaniji. Pokazat ćemo poslodavcu da si više od svog CV-a, ističući sve tvoje potencijale!

Započni svoju karijeru uz podršku Mjob-a i Heads Adriatic - pružamo prilike i podršku za tvoj profesionalni razvoj.

Omladinska zadruga Mjob

Mjob studentska zadruga


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima