OGLAS

OMLADINSKA ZADRUGA MJOB

ĐORĐA STANOJEVIĆA 12/5

Mjob

Mjob poslovi

Mjob je omladinska zadruga koja povezuje kompanije sa mladima koji su u potrazi za prvim zaposlenjem i prilikom da steknu praktično radno iskustvo.  Pored praksi i početnih pozicija u kompanijama, omogućavamo mladima dolazak do studenskih i privremenih poslova.  Mjob je deo regionalne HR kompanije Heads Adriatic koja posluje u zemljama Adriatik regije:  -  Srbija - Slovenija - BIH - Hrvatska - Crna Gora - Makedonija - Albanija.  Imamo preko 20 godina iskustva u HR industriji, svakodnevno sarađujemo sa preko 500 klijenata i 5.000 saradnika.  

Naše usluge    

Započni svoju karijeru sa omladinskom zadrugom Mjob!

STUDENTSKI I HONORARNI POSLOVI  

Da li tražiš studentski ili honorarni posao u tvojoj blizini kako bi dopunio svoj budžet? Omladinska zadruga Mjob je najbolje mesto za pronalazak honorarnog posla tokom studija. Izaberi lokaciju i prijavi se na željena radna mesta. Na našem portalu, svakog dana objavljujemo nove poslove. Nemoj da propustiš priliku!

PRAKSE 

Stekni iskustvo potrebno da započneš karijeru! Sada je pravi momenat da se uključiš u program prakse. Mi nudimo različite prilike za obavljanje prakse kako u domaćim kompanijama tako i u multinacionalnim korporacijama. Povezujemo sjajne talente, kao što si ti, sa sjajnim poslodavcima. 

PRVI POSAO I POČETNE POZICIJE 

Teško ti je da nađeš prvi posao? Ne želiš bilo koji posao, već pravi! Mi u Mjob-u razumemo koliko je izazovno pronaći prvi posao nakon diplomiranja. Naš zadatak je da ti pomognemo da započneš karijeru u omiljenoj kompaniji. Možemo ti pomoći da potencijalnom poslodavcu pokažeš da si više od biografije i da u pravom svetlu iskažeš sve svoje potencijale i mogućnosti!

Omladinska zadruga Mjob

Mjob studentska zadruga


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva