OGLAS

Frikom

Zrenjaninski put bb

Frikom

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Frikom je vodeći proizvođač i distributer sladoleda i smrznute hrane, koji se ističe kontinuiranim inoviranjem asortimana. Sa više decenija iskustva, postavili smo standarde u organizaciji poslovanja u oblasti sladoleda i smrznute hrane.

Naša Misija: Pružiti vrhunske proizvode i usluge kroz pažljivo odabran asortiman, prateći svetske trendove i zadovoljavajući najraznovrsnije potrebe potrošača.

Proizvodni Asortiman: Od sladoleda do smrznutog povrća, testa i ribe, naš asortiman je širok i prilagođen različitim preferencama naših potrošača. Kontinuirano prilagođavamo i obogaćujemo našu ponudu kako bismo zadovoljili raznovrsne ukuse i afinitete potrošača.

Razvoj Zaposlenih: Smatramo da su naši zaposleni ključ našeg uspeha. Stalno ulažemo u njihov razvoj i obuku, kako kroz individualne, tako i grupne aktivnosti - od edukacija i seminara do tim bildinga i sportskih aktivnosti. Kroz Talent Pool Management projekat prepoznajemo i podržavamo mlade talente sa potencijalom za vrhunske rezultate.

Mentorstvo: Negujemo praksu zapošljavanja mladih talenata bez radnog iskustva kroz pripravnički staž, pružajući im priliku da pokažu svoje znanje, inicijativnost i spremnost za dalje usavršavanje.

Ako želite postati deo našeg tima i biti deo dinamičnog okruženja koje podstiče vaš profesionalni razvoj, pogledajte aktuelne pozicije ili nam pošaljite svoju biografiju na klik do posla.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima