OGLAS

Clean Air Solution doo

Bulevar Maršala Tolbuhina 42

Clean Air Solution 

Clean Air Solution doo je stabilna kompanija sa konstantnim rastom! 

11 godina internacionalno uspešna kompanija, trenutno pokriva 3 evropske zemlje (Nemačka, Hrvatska,Srbija) sa sedištem u Nemačkoj i preko 10 poslovnica u regionu. Lideri u direktnom marketingu Uređaji se proizvode u najsavremenijim pogonima od preko 15.000 m2 u Nemačkoj (ISO 9001) visokog standarda. 

Mi smo stabilna, brzorastuća kompanija, sa preko deset poslovnica u regionu. Kulturu naše kompanije odlikuje rad kroz zabavu, okrenutost ka postizanju visokih ciljeva i “outside the box” način razmišljanja. Podržavamo jedni druge na putu konstantnog rasta i razvoja. Ukoliko vidiš sebe kao deo ovakvog kolektiva 

Clean Air Solution predstavlja jednog od lidera na tržištu prečišćavanja vazduha. Dugogodišnja posvećenost i praćenje poslednjih tehnoloških trendova doprineli su podizanju svesti o važnosti udisanja čistog vazuha. Naš distributivni portfolio nudi niz uređaja za aktivno prečišćavanje vazuha.

Clean Air Solution posao

Pogledajte koju ponudu poslova nudimo preko sajta klik do posla



Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima