OGLAS

PU Kuća Malih Stopala

21.divizije 30

Vrtić Kuća Malih Stopala

Vrtić “Kuća Malih Stopala”, Zvezdara, je porodični vrtić koji se nalazi u ulici Krfska na broju 21 u mirnom delu naselja.


Osnivači ove Ustanove u stvarnosti nikada nisu odrasli i iz tog razloga su došli na ideju kako nikada ne moraju ni da prestanu da se igraju i maštaju. Svojim idejama a uz pomoć naših mališana, uspeli smo donekle da probudimo uspavane uspomene bezbrižnog detinjstva i oživimo slike nas kakvi smo nekada bili, a kakva bismo želeli da naša deca budu. Nastojimo da im prenesemo sve one čari detinjstva koje smo imali, a koje su se generacijama unazad izgubile i da ih podstaknemo da odrastu u što bolje, a time i srećnije ljude. Koncept kojim se naša ustanova vodi je da je rani period detinjstva najvažniji za detetov razvoj.


Zato je potrebno, svako dete posmatrati kao individuu sa različitim potrebama, interesovanjima, željama i karakternim osobinama i kao takve im pomoći i usmeriti ih ka zdavom i normalnom razvoju. Osnivači, kao i ceo stručni tim, čine mlade osobe sa snažnom energijom i voljom za radom. Posetite nas, ono što je sigurno je da Vašem detetu neće nedostajati osmeh na licu.
Od malih stopala do velikih ljudi.

Pogledajte našu ponudu poslova

Vrtić Malih Stopala posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima