OGLAS

Pekara Kirćanski

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 246

Pekara Kirćanski

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Pekara Kirćanski, osnovana 1936. godine, predstavlja jednu od najstarijih pekara u Beogradu i Srbiji. Sa preko 85 godina neprekidnog rada, garantujemo sigurnost i stabilnost zaposlenima. Brojni radnici su deo našeg tima već 12, 18, 22, pa čak i 30 godina, što svedoči o njihovom zadovoljstvu i lojalnosti prema firmi. Svaki ozbiljan radnik ima beneficiju uplate u privatni penzioni fond „Generali“.

Naše poslovanje ne obuhvata samo maloprodajne objekte, već se već dve decenije bavimo i veleprodajom zamrznutog peciva. Naši kupci su hoteli, restorani, ostale pekare, a među najvećim je Delhaize (Maxi, Tempo). Ovo otvara mogućnost napredovanja za sposobne radnike kroz obilazak i obuku zaposlenih kod naših kupaca.

Posetite nas i saznajte više o našim ponudama poslova na sajtu klik do posla.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima