OGLAS

Predskolska ustanova Klincograd

POPOVA BARA NOVA 1402 002

Predškolska ustanova Klincograd

Privatna predškolska ustanova Klincograd radi po programu akreditovanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u dva odvojena objekta koja se nalaze na istoj adresi. Pored stimulativno-edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnjost,  P.U. „Klincograd“  se izdvaja i  po prostranom dvorištu ili parkiću, kako ga deca zovu, propisno obezbeđenom i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu.

Mi ZNAMO da svako dete nosi u sebi jedinstveni potencijal, a mi smo tu da ga prepoznamo, podržimo i usmerimo, kako bi na svom životnom putu kao autentična LIČNOST donosilo odluke u skladu sa svojom SUŠTINOM“ Privatna predškolska ustanova ,,Klincograd“ je osnovana 2008. godine sa ciljem da deci pruži toplo, bezbrižno i stimulativno okruženje, a akreditaciju stičemo već 2009. godine. PU ,,Klincograd“ radi u dva odvojena objekta koja se nalaze na istoj adresi: Klincograd Anđela (za decu jaslenog i mlađeg vrtićkog uzrasta od 1-4 godine) i Klincograd 1 (vrtićke i PPP grupe uzrasta od 4-7 godina).

Pored stimulativno – edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnjost, izdvajamo se i po prostranom dvorištu ili ,,parkiću“ kako ga deca zovu, propisno obezbeđenom i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu. Dvorište svojim prostranstvom omogućava organizovanje društvenih igara, većih poligona, neometanog trčanja, što predstavlja osnov za pravilan fizički razvoj dece, koja u gradskim uslovima savremenog života pate od pokretnog deficita.

Možemo da se pohvalimo i sopstvenom proizvodnom kuhinjom u kojoj se svi obroci spremaju po pažljivo isplaniranom i energetski izbalansiranom programu ishrane koji se sastavlja na nedeljnom nivou od strane našeg nutricioniste.

Od 2015. god. PU ,,Klincograd“ se nalazi u programu subvencija.

Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla

Vrtić Klincograd zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima