OGLAS

TIM omladinska zadruga

Kruševačka 27

Omladinska zadruga TIM

Omladinska zadruga TIM osnovana 1992. godine i nalazi se u vrhu omladinskog i studentskog zadrugarstva. Od samog osnivanja radi po pravilima Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije. Omladinska zadruga TIM  je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i  e im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.  Kroz zadrugu je od osnivanja prošlo više od 40.000 mladih od kojih su mnogi dobili, svojim dokazivanjem i stalno zaposlenje. 

Ovim putem nudimo Vam iskustvo i efikasnost u radu.  Zadovoljićemo sve Vaše standarde, ispuniti vaše želje i potrebe. Omladinska zadruga  TIM zapošljava oko 3.500 mladih ljludi u oko 700 preduzeća.  Poslove koji obavljaju omladinci su različiti od stručnih (rad na kompjuteru, projektovanje, poslovni sekretari, menadžeri, merchandieseri, rpomoteri, anketari, knjigovođe, trgovci, rad u call centru) preko jednostavnih (rad na pakovanju, obezbeđenju raznih objekata, koncerata i priredbi, čišćenje i pranje, lepljenje plakata, deklaracija, deljenje foldera i razni fizički poslovi).  Imamo uspešnu saradnju sa velikim sistemima gde je angažovano više desetina omladinaca kao i u srednjim i malim preduzećima, buticima, kafićima, zanatskim radnjama, gde je angažovan manji broj omladinaca.  Ukoliko imate potrebe za angažovanjem radne snage na privremenim i povremenim poslovima, želeli bismo uspostaviti poslovnu saradnju.  Pored već vaših angažovanih radnika preko omladinske zadruge možemo vam pronaći i određene kadrove koji će zadovoljiti vaše potrebe i angažovati ih poslovima u najkraćem mogućem roku.  Na usluzi Vam se uvek nalazi   i informisaćemo Vas i pomoći u ostranjivanju vaših potreba.  Naša preporuka je brzina, kvalitet,  efikasnost i profesionalnost.

Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla

Omladinska zadruga TIM posao

Omladinska zadruga posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva