OGLAS

PU Srećica

Matice Srpske 10

Vrtić Srećica

Predškolska ustanova Srećica

Osnovani 2016.godine, svakodnevno se gradeći, usavršavajući, proširujući i rasteći zajedno sa našom decom, stremili smo ustanovi, kakva smo danas – kompetentna u svom domenu, organizovana, sigurna. Zadatak naše ustanove je da deci učinimo dane ispunjenim, zanimljivim, punim novih saznanja, informacija, prilika za istraživanje, a da detinjstvo učinimo bezbrižnim, srećnim.

U našoj ustanovi radi kreativan, profesionalan, iskusan  i posvećen kadar. Vaspitno – obrazovni rad odvija se u manjim grupama, pa je svakom detetu omogućeno da se funkcionalno razvija, kao i da uživa u druženju sa vršnjacima. Naš kolektiv krasi timski rad, pozitivna kultura i klima na nivou ustanove, kao i individualizovan pristup svakom detetu u skladu sa potrebama i mogućnostima svake individue. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Vrtić Srećica posao

Vrtić Srećica zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva