OGLAS

PU Srećica

Matice Srpske 10

Vrtić Srećica

Predškolska ustanova Srećica

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla.

Osnovani 2016. godine, neprestano se razvijamo, usavršavamo i rastemo zajedno sa našom decom. Posvećeni smo stvaranju ustanove koja je danas – kompetentna u svom domenu, organizovana i sigurna. Naša misija je da deci pružimo ispunjene dane, obogaćene zanimljivim aktivnostima, novim saznanjima, i prilikama za istraživanje, čineći detinjstvo bezbrižnim i srećnim.

Naš tim čine kreativni, profesionalni, iskusni i posvećeni stručnjaci. Vaspitno-obrazovni rad se odvija u manjim grupama, omogućavajući svakom detetu funkcionalan razvoj i uživanje u druženju sa vršnjacima. Naš kolektiv odlikuje timski rad, pozitivna kultura i klima, te individualizovan pristup svakom detetu, prilagođen potrebama i mogućnostima svake individue.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima