OGLAS

Centar Pleasure DOO Beograd Vračar

Alekse Nenadovića 15

Centar Pleasure DOO Beograd Vračar

Estetski Centar Pleasure

Estetski Centar Pleasure je renomirani centar za negu lica i tela, sa tradicijom dugom preko 30 godina

Vođeni sopstvenim uverenjima, znanjem i načelima holističkog pristupa koži, oblikovali smo tretmane individualno skrojene prema svakom klijentu i tipologiji (stanju) kože ponaosob.

Takvu metodologiju rada prepoznali smo u dve vodeće svetske kuće u nezi kože - Biologique Recherche sa svojim čistim, koncentrovanim i naprednim formulama, i Guinot čija istraživanja stalno pomiču granice delotvornosti novim proizvodima, tretmanskim tehnikama i metodama.

Kontinuirana edukacija nas i naših saradnika omogućila je da se izdvojimo na tržištu inovativnim autorskim protokolima usko specijalizovanim za oporavak i negu najtežih oblika problematične kože, te prevencije, regeneracije i usporavanja procesa starenja.

Verujemo da jedino potpuna sinergija dobro osmišljenih i proverenih protokola, dobro obučenog i motivisanog tima, sofisticiranih proizvoda i tehnološko inovativnih uređaja omogućava ostvarenje vrhunskih rezultata i potpuno zadovoljstvo klijenata.

Prepustite se i vi potpunom zadovoljstvu , estetskom hedonizmu i stručnosti našeg tima. Izdvojite vreme za svoje zadovoljstvo. Vi to zaslužujete!

Dobrodošli u Estetski Centar Pleasure!

Estetski Centar Pleasure posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima