OGLAS

Marel doo

Veliko Golovode bb

Marel doo

Privredno društvo MAREL d.o.o. od osnivanja 1994. godine za osnovnu delatnost ima proizvodnju elektroenergetske opreme i to kablovskih papučica i čaura, opreme za NN neizolovane mreže do 1kV, opreme za NN SKS do 1kV i ostalog kablovskog pribora. Izrada se obavlja u vlastitim pogonima, u kojima je primarna kontrola kvaliteta u svim segmentima proizvodnog procesa: od nabavke repromaterijala, prerade i montaže do pakovanja finalnog proizvoda u adekvatnu ambalažu sa obaveznim fabričkim ispitivanjima.

Bitna karakteristika poslovanja MAREL-a d.o.o. je dinamičnost i stalno inoviranje proizvodnog programa, razvoj savremenog dizajna proizvoda ali i optimizacija i povećavanje efikasnosti  proizvodnih procesa. U skladu sa zahtevima tržišta, analizom kretanja tehničhih zahteva , prisustvom na mnogobrojnim međunarodnim sajmovima u oblasti energetike, aktivnim učešćem svih zaposlenih kako na polju razvoja i istraživanja, marketinga i prezentacije, prodaje, tehničke podrške u postprodaji, posvećenim radom učesnika u svim proizvodnim procesima, MAREL d.o.o. kontinuirano traži i nalazi nova tehnička rešenja za naše proizvode, čiji kvalitet garantuje trajnost i pouzdanost u svim vremenskim uslovima a precizno tehničko oblikovanje - laku montažu i dugotajnu upotrebu.

MAREL d.o.o posluje u skladu sa  serijom standrada IMS Integrisanog sistema kvaliteta ISO 9001:2015 QMS , ISO 14001:2015 EMS , ISO 45001:2018 OH&S.

Proizvodni procesi se odvijaju u savremeno opremljenom prostoru od 2000m2 i sastoje se od sledećih radnih celina:







• Pogon livnice obojenih metala sa kovačnicom







• Pogon za brizganje termoplastičnih masa







• Pogon preseraja sa radionicom održavanja







• Pogon mehaničke obrade metala sa alatnicom







• Pogon montaže i ambalažiranja







• Labaratorija za fabrička ispitivanja, procesnu kontrolu , finalnu kontrolu

Služba prodaje I nabavke

Služba razvoja I istaživanja

Služba maretinga i tehničke podrške u post prodaji


Pogledajte našu ponudu poslova na satu klik do posla

Marel posao

Marel zaposlenje

Krušvac posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima