OGLAS

Pizza Pomodoro doo

Hilandarska 32

Pizza Pomodoro

Pomodoro je toplo malo mesto, u starom delu Beograda, gde smo se 2005. godine okupili da ljubav, znanje i iskustvo, koje smo godinama sakupljali od velikih majstora i ljubitelja italijanske kuhinje i tradicije, iskoristimo da Vam kao ideju predstavimo i promovišemo u pravom svetlu.   

Naš najveći kompliment je što ste prihvatili Pomodoro kao jednu dnevnu ili pak nedeljnu naviku. Sa Vama zajedno, udahnuli smo život ovom simpatičnom lokalu.   

Ako šetate od Trga Republike neće Vam trebati duže od 5 minuta hoda da nas posetite. Jedino stanice gradskog prevoza nismo mogli da Vam obezbedimo baš ispred lokala, ali na 50 m od nas staju gradske linije 2, 5, 10, 16, 23, 27, 28, 32, 35, 40, 48, 95, 96, koje će Vas prevesti sa svih krajeva grada.   

Mi se trudimo da budemo dobri domaćini, da Vas dočekamo sa osmehom na licu i da uz pažljivo biranu muziku u prijatnoj atmosferi uživate u onome zbog čega ste došli.   

Pomodoro ne staje u 3 pasusa teksta, on je jedan sasvim poseban doživljaj!

Za 15 godina postojanja Pomodoro je postao sinonim za kvalitet, timski rad, poverenje. 

Pizza Pomodoro posao

Pizza Pomodoro zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva