OGLAS

Pizza Pomodoro doo

Hilandarska 32

Pizza Pomodoro

Pizza Pomodoro: Gde tradicija Italije susreće Beogradsku srdačnost


Pomodoro je toplo mesto u starom delu Beograda gde smo se 2005. okupili da podelimo ljubav, znanje i iskustvo koje smo stekli od velikih majstora italijanske kuhinje i tradicije. Naš cilj je bio da ovu ideju predstavimo i promovišemo na pravi način.

Najveća nagrada za nas je to što ste prihvatili Pomodoro kao deo vaše svakodnevice. Uz vašu podršku, ovo mesto je oživelo. Ako dolazite sa Trga Republike, do nas ćete stići za samo 5 minuta peške. Iako ne postoji stanica gradskog prevoza odmah ispred lokala, linije 2, 5, 10, 16, 23, 27, 28, 32, 35, 40, 48, 95, 96 staju na samo 50 metara od nas, povezujući vas sa svih krajeva grada.

Nastojimo da budemo dobri domaćini, dočekujući vas sa osmehom i stvarajući prijatnu atmosferu uz pažljivo odabranu muziku, kako biste uživali u onome zbog čega ste došli.

Pomodoro nije samo tri pasusa teksta, već jedno posebno iskustvo! Za 15 godina, 

Pomodoro je postao simbol kvaliteta, timskog rada i poverenja. 

Proverite koje poslove imamo na sajtu klikdoposla.
Pizza Pomodoro posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima