OGLAS

Milšped

Bulevar Arsenija Čarnojevića 59 V

Milšped

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla. 

Kompanija Milšped doo, sa sedištem u Beogradu, jeste regionalni lider u oblasti logistike, transporta i špedicije. Milšped svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Dugi niz godina tokom rasta i razvoja kompanije, planski su stvarani kadrovi i čitavi naraštaji koji će dugoročno nositi breme uspeha, inovativnosti i regionalnog rasta.

Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka i pružanje prvog radnog iskustva istim kroz obuke, treninge i edukacije.

Kompanija Milšped kao regionalni lider u logistici nudi profesionalne izazove i mogućnosti za profesionalno usavršavanje. 

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla, proverite da li imamo slobodnih radnih mesta i aplicirajte.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima