Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Tri osobine koje garantuju uspeh na poslu

PDF
Štampa
Tri osobine koje garantuju uspeh na poslu
Image courtesy of: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

 Ako ste među ovim tipovima zaposlenih, na dobrom ste putu da ostvarite snove. Ako niste, šta čekate?

 Rešenje svakog problema

Kada nastane kriza, vi ste osoba koju prvo pozovu. Znate da nije važno pronalaziti krivca, već biti deo rešenja. Ako umete da reagujete u prvom trenutku, sigurno ćete se naći na listi omiljenih radnika. Čak i ako niste uspeli da prebrodite sve probleme, neko će sigurno uočiti vaš trud. Ostanite otvoreni za svaku saradnju jer ćete uspeti da otkrijete nove mogućnosti.

 Timski duh

Vi ste smireni, kul i održavate zdrav razum među kolegama. Osoba koja ume da funkcioniše u timu je potrebna, upravo, svakom timu. Naučite navike kolega i poštujte ih. Kada uočite da nekom od njih ne ide, priskočite mu u pomoć. Budite koleginica na koju mogu da se oslone. Postaćete voljeni. Tim neće moći da funkcioniše bez vas. I što je najbolje, neće želeti.

 Pozitivne vibracije

Vi volite svoj posao i mesto gde radite i to se vidi. Najbrži način da vas primete jeste da vi primetite druge. Uključite se u tokove firme. Upoznajte ljude i van svog sektora. Nikada se ne zna da li ćete sarađivati u budućnosti. Najvažnije od svega jeste da ostanete pozitivni i da širite dobru energiju koja će privući dobre rezultate.

Izvor: cosmopolitan.rs

Photo - Image courtesy of: stockimages /FreeDigitalPhotos.net


Broj pregleda: 397
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjenOvo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus