Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Ako se bavite ovim zanimanjima i tražite posao, OBAVEZNO svratite danas u Dom omladine

PDF
Štampa
Ako se bavite ovim zanimanjima i tražite posao, OBAVEZNO svratite danas u Dom omladine
Image courtesy of: pixabay.com

 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvoriće danas Beogradski sajam zapošljavanja i praksi 2015 u Domu omladine.

Na manifestaciji će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu i širom Srbije, a kojima je potrebno 1.717 radnika različitih zanimanja i kvalifikacija u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

 

Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inžinjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice, hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari , mesari, auto - limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari...

 

U okviru pratećih aktivnosti biće izvedene prezentacije: javnih poziva / konkursa NSZ za 2015. godinu od 12 do 13 sati, program BG praksa 2015 od 13 do 13.30 i poslodavaca od 13.30 do 16 sati.

 

Ovogodišnji sajam održava se u okviru sprovođenja Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2015. godinu, a trajaće od 10 do 17 časova.

Image courtesy of: pixabay.com

 

Izvor: 24sata.rs


Broj pregleda: 429
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus