Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


POLA MILIJARDE za početnike u poslu

PDF
Štampa
POLA MILIJARDE za početnike u poslu
Foto pixabay.com

Ministarstvo privrede je danas uputilo javni poziv nezaposlenima, početnicima u poslovanju, ali i  privrednicima koji su u početnoj fazi razvoja za dodelu bespovrtanih sredstava za nabavku opreme, dogradnju, rekonstrukciju, opremanje, adaptaciju ili sanaciju poslovnog ili proizvodnog prostora, kao i za nabavku trajnih obrtnih sredstava (do 20 odsto ukupnog ulaganja).

 

- Ova finansijska podrška privrednicima se pruža u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike  u poslovanju u 2017. godine koji predstavlja kombinaciju 30 odsto bespovratnih sredstava države i 70 procenata povoljnog kredita Fonda za razvoj - saopštilo je Ministarstvo privrede.

 

Za njegovu realizaciju Ministarstvo privrede je opredelilo 150 miliona dinara bespovratnih sredstava, dok će Fond za razvoj plasirati 350 miliona dinara kreditnih sredstava.

Ministarstvo privrede i Fond za razvoj su ovaj program relizovali i prošle godine i podržali 220 privrednika i početnika u poslovanju.

Javni poziv za ovu godinu je otvoren dok se raspoloživa sredstva ne utroše, a sve informacije i potrebnu dokumentaciju zainteresovani privrednici mogu naći na internet prezentaciji Ministarstva privrede i Fonda za razvoj. Detalje programa i uslove dobijanja sredstava možete pogledati ovde.

Izvor: Blic.rsBroj pregleda: 4332
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: Još uvek nije ocenjenOvo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus