OGLAS

Klikdoposla - Nove mogucnosti na sajtu

Novi oglasi za posao Novosti na sajtu Pozeli poslodavca

 


Prijava preko facebook-a

Omogucili smo vam da lako kreirate nalog, u dva klika, na nasem sajtu, ukoliko imate nalog na facebook-u.

Klikom na ikonicu "Log in" (ako to do sada niste radili na nasem sajtu), otvara se strana na sajtu www.klikdoposla.com  gde vrsite izbor:

1. Ukoliko vec imate kreiran nalog na sajtu, imate svoj CV, upisom emaila i lozinke koje ste koristili pri registraciji na nasem sajtu i potvrdjivanjem, spajate vas nalog na facebook-u i vas postojeci nalog na nasem sajtu. Nakon ovog koraka, uvek cete moci da se logujete preko vaseg facebook naloga.

2. Ukoliko nemate nalog na nasem sajtu, klikom na dugme "Uloguj se i kreiraj novi nalog", automatski kreirate nalog na nasem sajtu pomocu facebook naloga i u buduce cete moci da se na nasem sajtu logujete preko facebook naloga. Ono sto je bitno ovde je da nakon kriranja naloga i auto logovanja,  pozeljno je da ispunite CV formu koja je jako bitna, jer se ta forma salje poslodavcima pri vasem konkurisanju.

 
 

Konkurisite kao registrovani clanovi:

Pored kreirane biografije preko nase forme, jako bitno je da u vasem profilu, na linku "Cv dokumenti", postavite sa vaseg racunara dokumenta (pdf ili word) CV biografiju (obavezno) i propratno pismo (opciono), jer necete moci da konkurisete ukoliko nemate postavljen CV dokument.

Veoma vazno: Konkurisite na oglase kada ste ulogovani na sajtu, jer su vam tada mogucnosti vece:

1. Imate vec postavljene pdf ili word dokumente  i ne morate pri svakom konkurisanju da vrsite upload dokumenata sa vaseg racunara i ne dolazi do dupliranja dokumenata na serveru.

2. Uvek cete imati na linku "Moje prijave za posao" evidenciju oglasa na koje ste konkurisali, sluzice vam kao podsetnik, jer se vremenom zaboravi.

 
 

Sve pogodnosti registrovanih korisnika:

1. Evidencija oglasa na koje ste konkurisali

2. Ostavljanje biografije zeljenom poslodavcu koji ce vas imati u vidu ukoliko bude uposljavao ljude vase struke.

3. Mozete sacuvati poslove (kako ih ne bi opet trazili), ako su vam interesantni, a trenutno ne mozete da konkurisete jer ste u zurbi, pa cete kasnije konkurisati.

4. Imate evidenciju poslova koje ste pregledavali.

5. Mozete postavljati CV dokumente i dokumente Propratnih pisama, sto je jako korisno, jer ne morate pri svakom konkurisanju da podizete dokumente sa racunara i cekate upload fajla.

6. Mozete menjati oblasti poslova za koje zelite da primate nove oglase.Povezite se sa nama preko facebooka, pratite nove poslove na facebook-u
Pratite nas na tvwitteru, svakodnevno, jer smo i tamo aktivni.
RSS pracenje, najbrze i najlakse pracenje novih poslova. Za pracenje mozete koristiti Google reader.

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva