OGLAS

Uslovi korišćenja

 

 

 

 

 

 

 

 

 


;Pravila korišćenja


Korišćenjem bilo kog dela www.klikdoposla.com portala i svih njegovih delova (u nastavku samo KlikDoPosla), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Web portal za zapošljavanje www.klikdoposla.com je vlasništvo fizičkog lica i napravljen je kao open source program te mogu svi davati predloge za njegovo poboljšanje.

Vlasnik ovog sajta nema nikakve materijalne koristi od njega i kao takav je nastao u cilju pomoći ljudima koji tragaju za poslom i poslodavcima koji tragaju za kandidatima.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Uslovima  korišćenja i da ih razumeju u potpunosti.U tom kontekstu uslovi korišćenja se nalaze u delu sitea Vesti kako bi bili svima vidljivi.

KlikDoPosla se obavezuje da obavesti korisnike  u slučaju promene uslova korišćenja  . KlikDoPosla može promeniti uslove korišćenja bez prethodne najave. Korisnici su dužni da redovno čitaju Uslove korišćenja kako bi bili upoznati sa aktuelnim promenama.

Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


Pravila preuzimanja  teksta


KlikDoPosla dozvoljava preuzimanje teksta odnosno teksta na koje on polaže autorska prava.U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka uz obavezno navođenje izvora odnosno linka  ka našoj web stranici.


Linkovi na druge web stranice


KlikDoPosla objavljuje linkove  ka drugim stranicama u dobroj nameri I ne odgovara za eventualnu štetu  I tekst na  tim stranicama.


Pravila objavljivanja oglasa


Svi oglasi za zapošljavanje su potpuno besplatni  a sve u cilju smanjenja nezaposlenosti u Republici Srbiji.KlikDoPosla nema materijalnu korist odnosno je neprofitno udruženje-sajt. KlikDoPosla ne odgovara za tačnost oglasa ali odgovara za poreklo oglasa. Ukoloko se desi da je napravljena greška prilikom objavljivanja  KlikDoPosla će odmah ispraviti nastalu grešku po njenom ustanovljenju.

Oglase postavlja poslodavac odnosno korisnik sajta KlikDoPosla ili  oglas može postaviti KlikDoPosla ali uz prethodno odobrenje poslodavaca .

KlikDoPosla ne odgovara za sadržaj koji kreiraju korisnici sitea, niti odgovara za tačnost informacija iznesenih na siteu.


Zaštita podataka


KlikDoPosla štiti korisnike u najvećoj meri. Objavljivanjem oglasa i biografija saglasni ste da Vas mogu skenirati i objaviti informacije svi vodeći svetski pretraživači.

KlikDoPosla je site namenjen spajanju poslodavaca i kandidata koji traže posao u daljem tekstu kandidati.

Poslodavci mogu BESPLATNO pregledavati  biografije i besplatno objavljivati otvorena radna mesta, a kandidati se mogu javljati na oglase za posao, mogu ostaviti biografiju-Besplatno


;

 

 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva