OGLAS

Oni nude posao recepcionera za 17.000 evra godišnje - u SRBIJI!

Ovo je jedna od vesti koje spadaju u "nećete verovati" kategoriju, ali je, na sreću - tačna. Ambasada Australije u Srbiji ponudila je na svom sajtu dva radna mesta - jedno od njih je posao recepcionera, a plata koju nude je nestvarna za naše prilike - 17.000 evra godišnje!

Radi se osam sati dnevno, od ponedeljka do petka. Ova pozicija zahteva šest meseci probnog rada. Može da traje maksimalno 12 meseci, dok se dosadašnja zaposlena ne vrati sa porodiljskog odsustva, piše u oglasu.

Pomislili biste da traže genijalca? Kriterijumi se ne razlikuju od onih koje imaju domaće firme, za manje pare:

1. Morate da pokažete sposobnost da primereno organizujete javljanje na telefon i ostale obaveze recepcionera u ambasadi. 

2. Ponudite primer vašeg dobrog rasuđivanja i komunikacijskih sposobnosti, uključujući pregovaranje i konsultaciju, da biste rešili izazovnu situaciju ili neki teži projekat.

3. Pokažete sposobnost da dostavite jasne, precizne rezultate, savete i izveštaje i to na vreme. Morate da budete sposobni da odredite prioritete, pokažete incijativu, uhvatite se u koštac sa kratkim rokovima i postignete rezultate.

4. Morate da imate dobro IT poznavanje Worda, Excela i drugog softvera potrebnog za rad. Naravno, polagali biste i pisani tekst engleskog.

Drugi posao koji se nudi je posao službenika zaduženog za finansije s platom od 27.000 evra godišnje! To je posao od takođe osam sati dnevno, pet dana u nedelji. Ovaj posao, posle probnog perioda od šest meseci, ima mogućnost daljeg produženja neodređeno vreme. 

I dalje ne verujete da ove pozicije postoje? Uverite se na sajtu Ambasade Australije u Srbiji: http://serbia.embassy.gov.au/bgde/aboutus.html - pozicije su na dnu ove strane. 

Rok za konkurisanje je 2. oktobar. Srećno!

Ukoliko niste kvalifikovani za ovaj posao, pogledajte ostala slobodna radna mesta na našem sajtu

Autor: Klik do posla/ IA

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima