OGLAS

Ova kompanija vam pomaže da radite bilo gde u svetu i da se osećate savršeno

U Srbiji je premija dobiti bilo kakav posao, čak i ući u uži krug i doći do intervjua licem u lice. Koliko smo daleko od zapadnog sveta po razvijenosti tržišta poslova, najbolje pokazuje primer kompanije "Escape the city", koja, pazite sad - ne samo da nalazi ljudima posao, već im nalazi posao koji ima neko dublje značenje od plate i penjanja korporativnom lestvicom. Specijalizovani su samo za one poslove koji vas ispunjavaju kao čoveka.

Ne verujete? Evo njihovog veb sajta.

Oni su procenili da mladi i obrazovani ljudi širom sveta ne pate samo od toga da zarađuju, već da nova generacija želi da menja taj svet, ili bar svoje neposredno okruženje. Njima nije problem da nađu jedan ili pet dobro plaćenih poslova, njihov problem je što se na tim poslovima osećaju loše, jer rade samo za gazdu i prave mu daleko više para nego što sami dobiju zauzvrat. A pritom i ne misle  da doprinose društvu ili sopstvenom ličnom razvoju. Čuli ste za njih - zovu ih "milenijalci" (millenials), a u njih ubrajamo sve one koji su postali punoletni od 2000. godine nadalje, odnosno gotovo su odrasli s internetom. 

Moto ove kompanije je - pobegnite od svog običnog, svakodnevnog posla koji vas ne ispunjava. Nude poslove širom sveta - ako želite, možete da se priključite mladoj firmi u Africi koja zapošljava pripadnike ugroženih plemena, ili da kao veterinar učestvujete u izgradnji skloništa za ugrožene životinje u La Pazu, u Boliviji. Možete i da radite u Hong Kongu za kompaniju koja dizajnira i pravi razne prototipove provizoda za svoje klijente. 

Jednom rečju - ako ste kreativni, fleksibilni i imate obrazovanje koje neko traži, a važno vam je i samo iskustvo rada, a ne samo plata, ovo je verovatno idealna prilika. Možete da se registrujete i pretražujete poslove po sledećim kriterijumima: egzotičan, posao koji imam društveno koristan efekat, predstavlja preduzetnički izazov, ili podrazumeva rad za zanimljiv brend koji vas inspiriše. 

Imaju i sekciju "plemena" - preko ove kategorije se povezujete sa ljudima sličnog interesovanja ili obrazovanja i imate priliku da radite zajedno, bilo gde u svetu. Možda i iz svog doma.

Zvuči previše dobro? 

Ako želite još vesti iz sveta, kliknite ovde.

Ako želite da se vratite u realnost i pogledate šta se nudi u Srbiji kliknite ovde.

Za šta god da ste se odlučili, srećno!

 Pogledajte najnovije oglase za posao na KlikDoPosla.

Autor: Klik do posla/ IA

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima