OGLAS

Ovde ćete pronaći više od 1,8 MILIONA radnih mesta širom Evrope

Ako želite da odete u inostranstvo da radite, najverovatnije ste već proveravali da li za vašu struku ima posla na raznim nacionalnim sajtovima za zapošljavanje države u koju želite da se preselite. Međutim, uputićemo vas na nešto još bolje - ako želite da saznate koliko je vaš posao tražen u celoj Evropi, obavezno idite na sajt EURES, (link dole), koji objedinjava tržište rada u više od 30 zemalja, uključujući i sve članice EU plus Island, Švajcarsku i Norvešku. 

U pitanju je sajt Evropske organizacije za poslovnu mobilnost, i tu na licu mesta u nekoliko klikova možete da pretražite u kojim sve zemljama postoji posao za vas. Oni objedinjavaju ponudu državnih biroa za zapošljavanje (poput naše Nacionalne službe za zapošljavanje), privatnih agencija za zapošljavanje, sindikata i pojedinačnih poslodavaca.

Statistika sajta je neverovatna. U ovom trenutku na sajtu postoji više od 1.832.000 poslova, a samo tokom jučerašnjeg dana na sajt je postavljeno 198.000 biografija, a poslove je oglasilo više od 5.000 kompanija širom Evrope. 

Na sajt dolazite klikom na ovaj link posle čega ćete prvo izabrati jezik na kome želite da pretražujete. Zatim će vam otvoriti naslovnu stranu u kojoj možete pretraživati poslove iz oblasti za koju ste stručni. Pretraga je jednostavna i nalik je onoj na domaćim sajtovima za zapošljavanje. 

Na raspolaganju vam je i 1.000 savetnika EURES-a koji će vam pomoći u potrazi i komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem nakon što nađete posao koji želite da radite.

Naravno, ovo je samo nulti korak. Potrebno je dobiti ne samo posao, već i dozvolu za rad u tamnošnjoj zemlji, a tu se situacija razlikuje od zemlje do zemlje. 

Osnovne informacije o najtraženijim zemljama za rad u Evropi, možete pronaći i na našem sajtu, i to za:

Nemačku (klik na link),

Austriju (klik na link)

Norvešku (klik na link).

Srećno!

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima