OGLAS

Air Serbia zapošljava 100 ljudi

Air Serbia biće domaćin dana zapošljavanja u dva najveća grada u Srbiji u okviru konkursa "Novi osmesi Air Serbia".

Dani zapošljavanja održaće se u Novom Sadu u subotu, 28. novembra i u Beogradu u nedelju, 6. decembra, kada će kandidati moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse Air Serbia i da postave pitanja u vezi sa ovom odgovornom profesijom.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, je rekao: "U skladu sa rastom mreže linija Air Serbia i letovima za Njujork koje smo nedavno najavili, pravo je vreme da Air Serbia poželi dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi. Pružanje našeg jedinstvenog srpskog gostoprimstva na 11.000 metara je uzbudljiva i izazovna nova prilika koja savršeno odgovara građanima Srbije sa iskustvom u sektoru ugostiteljstva. Ove pozicije omogućavaju našim saradnicima muškog i ženskog pola da vide svet, da pohađaju najsavremenije programe obuke u Abu Dabiju i da ostvare fantastičnu karijeru u avijaciji, a da istovremeno ostanu u blizini svoje domovine. Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odziv tokom dana zapošljavanja".

Članovi kabinske posade Air Serbia prolaze kroz vrhunski program obuke u oblastima bezbednosti i usluge na avionima tipa Airbus A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici UAE, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje.

Na poslednjim danima zapošljavanja u Beogradu, koji su održani u septembru ove godine, avio-kompanija je primila 2.100 prijava za radna mesta u kabinskoj posadi.

Pre nego što kandidati dođu na dane zapošljavanja, potrebno je da se prijave putem interneta na sajtu http://www.airserbia.com/sr-RS/zaposlenje

Dani zapošljavanja:

Novi Sad

Datum: 28. novembar 2015.

Vreme: 09:00 - 17:00

Mesto: Hotel Park, Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad

Beograd

Datum: 6. decembar 2015.

Vreme: 09:00 - 17:00

Mesto: Hotel Metropol, Bulevar kralja Aleksandra 69, 11000 Beograd

Uslovi koje je potrebno da ispunjavaju:

Najmanje diploma srednje škole

Odlično poznavanje engleskog jezika; prednost će se davati onima koji dobro govore još neki strani jezik

Razvijene lične i komunikacione veštine

Odlična lična prezentacija, stil i imidž

Pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću za pružanje odlične usluge

Fleksibilnost i motivacija za rad uz zahtevan radni raspored

Izvor: AIRSERBIA.COM

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima